fbpx

"We zijn Oliver Green begonnen om bij te dragen aan een gezondere samenleving."

Ons idee van lekker eten is eten dat zowel de menselijke gezondheid verbetert als de impact op de planeet vermindert. In een zoektocht naar duurzaam, lekker en gezond voedsel, vonden we dat Amsterdam precies dat miste.

We willen gezond eten toegankelijk en lekker maken, terwijl we rekening houden met de impact die we hebben op de planeet. Dat doen we door innovatieve recepten te creëren met plantaardige voedingsmiddelen en onze passie voor eten te delen om de Amsterdamse gemeenschap te inspireren bewuste keuzes te maken.

ONTMOET ONZE OPRICHTERS

Stefan en Merel hebben een passie voor gezonde voeding. 

Stefan, met zijn achtergrond in voeding en experimenten met verschillende diëten, neemt het voortouw bij het creëren van het menu bij Oliver Green. Hij werkt het voortdurend bij met nieuwe kennis over gezondheid, in de overtuiging dat Oliver Green een dagelijkse bestemming moet zijn voor de gezondheidsbewuste buurtbewoners. 

Merel, met haar liefde voor groenten en fruit: "Uiteindelijk zouden we allemaal beter meer planten kunnen eten, maar feit is dat we verwend zijn met bewerkt voedsel waardoor we vergeten waar ons voedsel vandaan komt. Met Oliver Green wil ik de stadsbewoners weer laten genieten van de rijke voedingsstoffen, smaken en effecten van echte voeding die de natuur te bieden heeft."

Samen streven ze ernaar Oliver Green elke dag beter te maken, zowel voor hun klanten als voor hun werknemers.

bestel nu

Selecteer uw dichtstbijzijnde locatie om nu te bestellen

oliver green kinkerstraat

  • zon - donderdag: 09:00 AM - 09:00 PM
  • vr - za: 09:00 AM - 04:00 PM

oliver green weesperzijde

  • zon - donderdag: 09:00 AM - 09:00 PM
  • vr - za: 09:00 AM - 04:00 PM