Word OG Coffee Member

Met ons nieuwe OG Coffee Membership krijg je een maand lang onbeperkt koffie, lattes en thee plus 15% korting op het hele menu voor €30 euro.

Hoe het werkt....

  1. Koop je lidmaatschap door op de "word lid" knop hierboven te klikken
  2. Laat je bevestigingsmail zien in de winkel, dan maken wij een foto en koppelen je naam aan het account.
  3. Bestel je favoriete drankje voor niets in de winkel door je naam te geven of gebruik de 15% korting op ons menu.

Je membership is geldig voor 1 maand (31 dagen) vanaf het moment dat je je eerste bestelling plaatst. Je kan je membership zo vaak gebruiken als je wil, maar er moet minstens 1 uur tussen de bestellingen zitten. De 'gratis' koffie geldt alleen voor 1 drankje, p[ overige items in de bestelling krijg je 15% korting.

Wat is inbegrepen?

Het lidmaatschap kan worden gebruikt voor alle drankjes die onze barista voor je maakt. Dit betekent dat je niet afrekent voor alle type koffie, lattes en thee gedurende de maand dat je kaart geldig is. Daarnaast krijg je ook 15% korting op alles van ons menu.

FAQ

Neem je bevestigingsmail mee naar de winkel als je het lidmaatschap voor het eerst gebruikt. Onze collega's maken een foto en voeren je naam in.

Zeker weten. Je krijgt alle drankjes die onze barista's voor je maken gratis gedurende deze maand, maar het gaat om maximaal 1 consumptie per keer en er moet minstens 1 uur tussen beide bestellingen zitten. Bestel je ook voor een vriend? deze koffie betaal je dan apart. 

Helaas niet, je kaart is persoonlijk en je kunt alleen 1 drankje tegelijkertijd voor jezelf 'betalen' met de kaart. Je kunt je buddy wel trakteren, dan krijg je gewoon 15% korting. 

Je lidmaatschap is persoonlijk en wordt gekoppeld aan je naam en foto. Onze collega's checken of dit ook daadwerkelijk een match is als er een bestelling wordt geplaatst. 

Je lidmaatschap is geldig 31 dagen na aanschaf en je eerste bestelling in de winkel. Dit betekent dat als je de kaart koopt op de 20e van de maand hij t/m de 20e geldig is. 

De korting is van toepassing op de hele rekening. Items uit onze shop zijn uitgesloten, zoals eiwit poeder en pakken melk. 

Je kunt de kaart alleen on line kopen. Als je wifi hebt en een telefoon met internet kan dit dus ook in de winkel. 

We houden het graag simpel, daarom hebben we geen fysieke kaart. Beter voor de planeet en geen risico voor jou om hem kwijt te raken of te vergeten!

Nee, je lidmaatschap eindigt automatisch na 1 maand. Wil je een nieuw lidmaatschap afsluiten dan kan dit op dat moment zolang de actie nog actief is. 

The free coffees and discount only apply to items bought in store and not to orders on Deliveroo, UberEats or Thuisbezorgd.

Geniet van onbeperkt* koffie, lattes, thee en 15% korting op het volledige menu voor €30,- per maand
15% discount on the whole menu for €30,- per month.

ORDER ONLINE