Restaurant Manager

Heb je een passie voor gezonde voeding en werk je graag met verse ingrediënten van hoge kwaliteit? Oliver Green is op zoek naar een inspirerende en gedreven store manager die het goede voorbeeld geeft, een positieve teamcultuur stimuleert, zorgt voor een soepele dagelijkse gang van zaken en zorgt voor een winstgevende operatie. 

Dit ga je doen

Als restaurantmanager bij Oliver Green ben je de spil van onze activiteiten. Je leidt en inspireert je team om uitzonderlijke service te leveren en onze hoge standaarden te handhaven. Van het managen van de dagelijkse werkzaamheden en het zorgen voor een soepele workflow tot het trainen en inwerken van nieuwe teamleden, je speelt een sleutelrol in het creëren van een positieve en productieve werkomgeving. 

Je houdt toezicht op voorraadbeheer, zorgt ervoor dat onze verse ingrediënten altijd op voorraad zijn en houdt targets en marges in de gaten om financiële doelen te bereiken. Daarnaast draag je bij aan het bereiden van onze salades, wraps en smoothies en deel je je passie voor gezond eten en leven met zowel je team als onze klanten. Jouw leiderschap is de sleutel om onze missie verder te brengen. 

Zo ziet een week eruit
  • Maandag: Je begint de week met het controleren van de verkoopgegevens en marges van de vorige week. Zo weet je zeker waar je je de komende week op moet richten. Liggen we op schema met de inkoopmarges en loonmarges of moeten we ons focussen op het verlagen van de kosten om aan het einde van de maand op target te eindigen. Je controleert de voorraad in de winkel en zorgt ervoor dat alles besteld is. Daarna begeleid je het team om zich voor te bereiden op de drukste dag van de week. 
  • Dinsdag: Vandaag begint een nieuwe collega bij Oliver Green en je neemt de tijd om haar de structuur van een dag bij Oliver Green uit te leggen. Je wijst een collega aan als haar buddy en zorgt ervoor dat de rest van het team op schema ligt om alles voor die dag af te krijgen. 
  • Woensdag en donderdag: Je werkt samen met je team om goede service te verlenen eten aan onze klanten, hebt een grote cateringklus en je doet een sollicitatiegesprek om een nieuw teamlid aan te nemen. 
  • Vrijdag en zaterdag: Op deze dagen zijn we open tot 16:00 uur en je wijst de junior storemanager aan om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. 
  • Zondag: Elke zondag voor 12:00 uur publiceren we het rooster voor de week erna. Je neemt 's ochtends een paar uur de tijd om het rooster te maken en je voegt je om 11:00 uur bij het team op de vloer. 

Wat we zoeken

  • Minstens 3 jaar managementervaring, bij voorkeur in een soortgelijk restaurantconcept. 
  • Goed inzicht in het werken met targets en marges, inclusief het stellen en behalen van financiële doelen, het optimaliseren van kosten en het handhaven van winstgevendheid. 
  • Ervaring met inkoopprocessen en vaardig in het gebruik van inkoopsoftware om voorraden efficiënt te beheren en kosteneffectief in te kopen.
  • Ervaring met wervingsprocessen, waaronder het voeren van sollicitatiegesprekken en het selecteren van de juiste kandidaten, evenals het inwerken van nieuwe teamleden. 
  • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur per week) en vindt het geen probleem om zowel overdag als 's avonds te werken. Oliver Green is 7 dagen per week geopend van 8:30 tot 20:30 PM, behalve op vrijdag en zaterdag wanneer we om 16:00 PM sluiten - dus je avonden op die dagen zijn altijd vrij!
  • Je woont in de stad waar je solliciteert, waardoor je gemakkelijk naar je werk kunt komen.
  • Je hebt een passie voor gezonde voeding en werkt graag in een keukenomgeving. Je gedijt goed in een dynamische omgeving waar versheid en kwaliteit topprioriteit zijn.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, spreekt vloeiend Nederlands en Engels en kunt gemakkelijk contact leggen met je team en klanten op een vriendelijke en persoonlijke manier.
  • Je bent een teamspeler die proactief en oplossingsgericht is. Je houdt ervan een geweldige ervaring voor gasten te creëren en samen te werken met collega's om de beste resultaten te leveren.

Verwachtingen in communicatie

  • Snelheid is belangrijk. Je reageert en handelt snel
  • Je bent altijd beschikbaar voor je team. Zelfs 's avonds en in het weekend. Dit is geen 9-5 baan
  • Je neemt dagelijks contact op met het team op de vloer om ervoor te zorgen dat alles die dag goed gaat.
  • Wij geloven in frequente updates, zelfs als het voelt als overcommunicatie, om afstemming en efficiëntie te garanderen." 

Wat wij bieden

  • Een concurrerend basissalaris €3000,- €4000 per maand (fulltime) 
  • Een bonusregeling met targets en KPI's tot €10.000 per jaar
  • Een leuk en ondersteunend team om mee samen te werken.
  • Veel verantwoordelijkheid, uitdagende taken en een dynamische omgeving waar je kunt groeien en ontwikkelen.
  • Gratis personeelsmaaltijden en koffie tijdens je diensten - omdat we geloven dat ons team goed gevoed en energiek moet zijn.
  • Aanzienlijke kortingen op eten van Oliver Green, zodat je thuis ook van onze gezonde maaltijden kunt genieten.
  • Leer je collega's kennen door middel van leuke evenementen en uitjes. 

Heb je interesse?

Als dit klinkt als de perfecte functie voor jou, dan horen we graag van je! Klik op de solliciteer nu knop en vertel ons waarom jij een goede aanvulling zou zijn op het Oliver Green team. Een korte motivatie en je beschikbaarheid is alles wat we nodig hebben - een fancy sollicitatiebrief is niet nodig!

Bij Oliver Green geloven we dat lekker eten mensen samenbrengt, en dat geldt ook voor ons team. We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht achtergrond, ervaring of levensstijl. Of je nu een doorgewinterde smoothie master bent of gewoon een passie hebt voor gezonde voeding, we willen je graag leren kennen.

Restaurant Manager

"*" geeft verplichte velden aan

Optioneel, maar sollicitaties zonder CV en/of foto maken minder kans
Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Laat ons weten waarom je bij Oliver Green wilt werken. Houd het kort en simpel.

bestel nu

Selecteer de dichtstbijzijnde locatie om nu te bestellen

oliver green - West

  • zon - do: 10:30 - 20:30 
  • vr - za: 10:30 - 16:00 

oliver green - zuid

  • zon - do: 08:30 - 20:30 
  • vr - za: 08:30 - 16:00